ADANA ÇIKIŞLI KIBRIS UÇAKLI

ADANA ÇIKIŞLI KIBRIS UÇAKLI

13-16 MAYIS & 3GECE 4GÜN
Tur Tarihi: 13.05.2024 | Fiyat: 14000TL

ADANA ÇIKISLI KIBRIS

GRAND PAŞHA KYRENİA HOTEL & CASINO & SPA  

3 GECE 4 GÜN & 13-16 MAYIS 2024 & GİRNE - LEFKOŞA – GAZİMAĞUSA – KAPALIMARAŞ

1.GÜN/ 13 MAYIS PAZARTESİ
Adana Havalimanı Pegasus Havayolları kontuarında önünde saat: 09:30 buluşma. Bilet işlemlerimizin ardından Pegasus Havayolları PC 1854 sefer sayılı uçuşu ile
Saat: 11:00 Lefkoşa’ya uçuş yerel saat ile saat: 11:50 Lefkoşa varış. Ercan havaalanında polis kontrolünden geçerek bavullarımızı alıp havalimanı çıkış kapısında bizleri bekleyen otobüsümüz ve rehberimiz ile turumuza başlıyoruz. Yolculuğumuz esnasında kısa bir çay–kahve molası verip ardından gezimize başlıyoruz. Bellapais Manastırı Kuzey sahillerinin tümünü panoramik gören, eşsiz dağ ve deniz manzarası ile Gotik mimari tarzının Kıbrıs'taki görlmesi gereken en önemli eserlerden biridir. Karaoğlanoğlu Şehitliği - Çıkarma Plajı gezimizin ardından Girne merkez geçiş ve alışveriş için serbest zaman buluşma saatinde saatimizde Girne’deki otelimize varış ve oda giriş işlemlerimizi tamamlayıp odalarımıza yerleşiyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde, isteyen misafirlerimiz otelin Casıno’sunda vakit geçirebilirler. 

2 GÜN/ 14 MAYIS SALI
Serbest gün; isteyen misafirlerimiz otelde zaman geçirebilirler veya otelin Shuttle servis ile
Girne şehir merkezine geçirebilirler. Girne limanında kahvesini yudumlayabilir, Kıbrıs Evi olarak adlandırılan restoran da Kıbrıs mutfağına özgü yemeklerin tadına bakabilir, dileyenler de Girne çarşıda bulunan mağazalarda alışverişini yapabilir. Akşam yemeğimiz otelimizde, isteyen misafirlerimiz otelin Casıno’sunda vakit geçirebilirler 

3 GÜN/ 15 MAYIS ÇARŞAMBA
Sabah kahvaltımızın ardından (ekstra) Güzelyurt – Lefke turuna katılıyoruz.
Geçitköy Barajı Panoromik – Mavi Köşk – Güzelyurt Doğa ve Arkeolji Müzesi - St. Mamas İkon Müzesi
Soli Bazilikası – Soli Tiyatrosu - Deniz Kıyısında öğle yemeği
Vuni Sarayı Kalıntıları ve Panorama – Petra Tou Limnidi Adası Panorama – Lefke Panoramik Şehir Turu
17:00 Otele dönüş. Akşam yemeğimiz otelimizde.

4.GÜN/ 16 MAYIS PERŞEMBE
Sabah kahvaltımızın ardından saat: 09:00 Otelden ayrılış. Lefkoşa - Gazimağusa gezimize başlıyoruz. Rehberimiz eşliğinde yapacağımız gezimizde ilk olarak. Boğaz Şehitliği - Barbarlık Müzesi Bu evde Kıbrıs Türk Kuvvetleri Alay Doktoru Binbaşı Dr. Nihat İlhan'ın eşi ve 3 çocuğu, binbaşının görevde olduğu sırada korunmak için sığındıkları banyoda Rumlar tarafından acımasızca 1963  Noel'inde şehit edilmiştir. Yeşilhat (Panoramik Görünüm) Ledra Palas  Otel ve  Sınır Kapısı - Cumhurbaşkanlığı Sarayı - Tarihi Girne Kapısı - Gazi Mağusa'ya hareket. St. Barbaras İkon ve Arkeoloji Müzesi Barnabas İncil’inin yazarı St. Barnabas'ın 18.yy'dan kalma zengin bir ikon koleksiyonu bulunmaktadır. Mağusa Kalesi ve Venedik Surları Kale içinde serbest zaman. Lala Mustafa Paşa Camii (St. Nicholas Katedrali) Lüzinyanlar döneminde inşaa edilen yapı, tüm Akdeniz dünyasının en güzel Gotik yapılarındandır. 1571 yılında Osmanlı İmparatorluğu'nun fetih politikası sebebiyle yayına bir minare eklenerek cami'ye çevrilmiştir. Namık Kemal Zindanı - Yasak Kent (Panoramik görünüm) 18.00 Ercan Hava alanına hareket ediyoruz. Bilet işlemlerimizi yaptıktan sonra Free Shop’da alışveriş imkanı Pegasus Havayolları PC 1855 Sefer sayılı uçuşu ile 21:20 Adana’ya uçuş  22:10 Adana Havalimanına yerel saat ile varış. Başka bir gezide buluşmak üzere vedalaşma. 

FİYATA DAHİL HİZMETLERİMİZ
Girne Grand Paşha Kyrenıa Hotel & Casıno & Spa 3 Gece Konaklama
Otelde 3 sabah kahvaltısı (açık büfe)
Otelde 3 akşam yemeği (açık büfe)
Pegasus Havayolu ile direk Adana / Ercan  / Adana arası gidiş dönüş uçak bileti
Ercan Havalimanı - Otel arası gidiş dönüş transfer
Programda belirtilmiş 2 gün tam tur (Girne-Lefkoşa-Magosa) gezisi
Kıbrıs’ta profesyonel kokartlı rehberlik hizmeti                                                                                                                                                        

GEZİ ÜCRETİ                         

KİŞİ BAŞI FİYAT                                        

              14.000 TL

TEK KİŞİLİK ODA FARKI

                3.300 TL

 

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ
Turlarda alınacak öğle yemekleri ve ekstra yiyecek ve harcamalar (Otelde minibar, telefon)
Müze ve Ören yeri girişleri

GEZİ NOTLARIMIZ
Katılımcılarda kesin rezervasyonlarda 5,000 TL ön ödemeli olarak yapabilmekteyiz.
Uçuş günü yeni tip kimlik kartı ile giriş olacaktır. Eski kimlikler kabul edilmeyecektir. Nüfus cüzdanı bulundurmak gerekir. Yasalar gereği kimliksiz yolcu uçuş yapamamaktadır.
18 Yaşından küçükler. Baba vekaletnamesi olmadan, Anne ile dahi yurt dışına çıkamazlar mutlaka Baba’dan noterden çocuğuna yurt dışına çıkartacak kişiye dair vekaleti gereklidir.