GÖCEK - 12 ADALAR - GÖCEK

GÖCEK - 12 ADALAR - GÖCEK

7 GECE 8 GÜN
Tur Tarihi: 1.05.2022 | Fiyat: 10.000 TL

GÖCEK - 12 ADALAR - GÖCEK 

PROGRAM

1. Göcek

2. Kızıl Ada- Arap Adası

3. Yassıca Adaları- Tersane Adası

4. Domuz Adası- Bedri Rahmi Koyu

5. Kleopatra Hamamı- Ağa Limanı

6. Sarsala- Kisebükü

7. Göcek Adası

8. Göcek

1.GÜN: GÖCEK:
Göcek’e vardığınızda zaten sizi muhteşem bir doğa karşılayacaktır. Siz de saat 15:00 de teknenize binersiniz. Sessizliğin ve doğanın koynunda geceyi Göcek’te geçirirsiniz.

2.GÜN: KIZIL ADA - ARAP ADASI:
Sabah güzel bir kahvaltıdan sonra yola çıkarsınız ve Kızıl Ada’ya geçersiniz. Göcek’in birbirinden güzel masmavi koylarını keşfetmeye başlarsınız. Öğle yemeği ve deniz molasından sonra Arap Adası’na geçip, geceyi orada geçirmek için demir atarsınız.

3.GÜN: YASSICA ADALARI - TERSANE ADASI: 
Sabah güzel bir kahvaltı sonrası, Yassıca Adalarına geçersiniz. Burada fotoğraf makinelerinizi elinizden bırakmayın. Ülkemizin ne kadar eşsiz bir yer olduğunun kanıtını yaşayacaksınız. Buradan Tersane Adası’na geçer, akşam yemeğini ve geceyi orada geçirirsiniz.

4.GÜN: DOMUZ ADASI - BEDRİ RAHMİ KOYU:
Sabah denizin ve doğanın kucağında uyandıktan sonra enfes bir kahvaltı ve Domuz Adası’na geçersiniz. Burada mavi suların keyfini çıkarırsınız, öğle yemeğinizi yersiniz ve Bedri Rahmi Koyu’na geçip gecelemek için bu eşsiz koy da demir atarsınız.

5.GÜN: KLEOPATRA HAMAMI - AĞALİMANI:
Sabah kahvaltısından sonra Kleopatra’ya geçersiniz. Burada tarihin ve doğanın kucaklaşmasına tanık olursunuz. Bol bol dalış yapın ve bu güzel denizin tadını çıkarın. Sonra Ağa Limanı’na geçip akaşm yemeğinizi yer, geceyi bu eşsiz koyda konaklayarak geçirirsiniz.

6.GÜN: SARSALA - KİSEBÜKÜ:
Sabah doğayla iç içe bir kahvaltıdan sonra, Sarsala tüm güzelliğiyle sizi karşılar. Öğle yemeğinin tadını böyle bir koyda çıkardıktan sonra Kisebükü’ne geçip, orada gecelersiniz. Yıldızların ve ayışığının altında.

7.GÜN: GÖCEK ADASI:
Bu yeryüzü cenneti adaya sabah kahvaltısından sonra geçersiniz. Gün boyu denizin, güneşin, doğanın tadını çıkarıp geceyi geçirirsiniz.

8.GÜN: GÖCEK:
Sabah ada kahvaltısından sonra tatilinizin başladığı yere, Göcek’e geçersiniz. Sabah 10:00’da tekneden ayrılırısınız.

 

FİYATLAR

Mayıs

Haziran

Temmuz

Ağustos

Eylül

Ekim

10.000 TL

11.500 TL

12.500 TL

13.500 TL

11.500 TL

9.500 TL

 

YAT DETAYLARI

Seven 1 Gulet 2005 yılında inşa edilmiş ve 2018 yılında yenilenmiştir. Uzunluğu 27 metre olup. 6 Double kabin ve 12 kişilik misafir kapasitesine sahiptir. Teknemizin en güzel özelliklerinden biri tamamen mürettebatın aileden oluşmasıdır ve sizlerin rahatlığı için mürettebat kabinleri tamamen misafir kabinlerinden ayrı yerde oluşmuştur.

Mükemmel bir Türk mutfağına hakim olup açık ve kapalı yemek yeme ve dilenme alanlarına sahip olmaktadır. Her misafire özel güneşlenme minderleri ve sandalyeleri mevcuttur. Ekonomik bütçeli teknemizin tüm kabinlerinde, duşa kabin, ev tipi tuvalet ve klima mevcuttur. Misafirlerimizin tatil keyfini en iyi şekilde yaşaması için su sporlarında balık tutma ekipmanları, şnorkel, maske, palet ve 1 kano mevcuttur.

Misafirlerimiz için salon kısmında LCD TV, DVD oynatıcı ve müzik seti bulunmaktadır. En çok tercih edilen Marmaris, Fethiye, Bodrum, Göcek mavi tur destinasyonlarımızda kendinizi güvende hissedeceksiniz.

 

GENEL ÖZELLİKLER:

Kabin Sayısı: 6

Misafir Kapasitesi: 12

Klima: Evet

Mürettebat: Kaptan ve 3 mürettebat

Su Oyuncakları: Kano, Şnorkel, Maske, Palet, Basit Olta Takımları

Tip: Ketch

Gövde: Ahşap

Yapım Yılı: 2005

Yenileme Yılı:–

Bayrak: Türk

Liman: Marmaris

Elektrik: 220V, 24V

Servis Botu: 15 Hp