BODRUM - KUZEY 12 ADALAR

BODRUM - KUZEY 12 ADALAR

7 GECE 8 GÜN
Tur Tarihi: 1.05.2022 | Fiyat: 10.000 TL

BODRUM - KUZEY 12 ADALAR - BODRUM
  

PROGRAM

1. Bodrum

2. Kos

3. Leros

4. Patmos

5. Lipsi

6. Kalimnos

7.Akvaryum- Bodrum

8.Bodrum
 

1. GÜN: BODRUM:
Mavi yolculuk serüveniniz Bodrum Limanı’ndan tur günü saat 15:00’de teknenize binmenizle başlar. Akşam yemeği teknede yenir ve gece Bodrum’da konakladıktan sonra sabah hareket edilir.

2. GÜN: KOS: 
Kahvaltıdan sonra tur programınız hakkında bilgilendirilirsiniz. Gümrük çıkış işlemleriniz tamamlandıktan sonra Kos Adası’na doğru hareket edilir. Akşam yemeği ve gecelemeyi burada yaparsınız. Ayrıca tekneye bağımlı kalmayıp kısa bir şehir turuna katılabilirsiniz.

3. GÜN: LEROS:
Sabah kahvaltısı sonrası, Leros’a doğru yol alırsınız. İlk önce Xirokampos koyuna uğrayıp, yüzme molasının ardından Leros’a geçersiniz. Öğle yemeğinizi burada eşsiz manzara eşliğinde yiyebilirsiniz. Hava şartlarına bağlı olarak Lakki Limanı veya doğudaki Agia Yat Limanı’na giriş yapılır. Burada bisiklet kiralayıp tüm adayı keşfe çıkabilirsiniz.

4.GÜN: PATMOS:
Sabah erken saatlerde yola çıkıp Patmos’a geçersiniz. Ada çevresinde de bulunan uygun koylara geçebilir, buralarda yüzme ve yemek molaları verirsiniz. Akşam yemeği ve gecelemeyi burada yaparsınız.

5.GÜN: LİPSİ: 
Sabah güzel bir kahvaltısı sonrası, Lipsi Adası’na hareket edilir. Yüzme molaları vererek adaya varırsınız. Lipsi’de Platis, Giolis gibi masmavi sulara sahip birçok plaj vardır. Görülmeye değer kliseler de bulunan adayı keşfe çıkabilirsiniz.

6. GÜN: KALİMMOS: 
Sabah eşsiz bir ada kahvaltısından sonra, Kalimnos’a geçilir. Ada çevresinde bulunan koylardan birinde yüzme molası verilir. Massouri, Mirties ve Vlyhadia gibi çok güzel plajlar vardır. Akşam yemeği ve gecelemeyi yine burada yaparsınız.

7.GÜN: AKVARYUM BODRUM:
Sabah yapılan son Ada kahvaltısından sonra Gümrük işlemleri için Türkiye’ye giriş yapılır. Akvaryum koyunda verilen yüzme ve yemek molasının ardından Bodrum Limanı’na giriş yapılır.

8.GÜN: BODRUM:
Sabah yapılan güzel bir Bodrum kahvaltısından sonra 10:00’da tekneden ayrılış vakti.

 

FİYATLAR

Mayıs

Haziran

Temmuz

Ağustos

Eylül

Ekim

 10.000 TL

 11.500 TL

12.500 TL

13.500 TL

12.500 TL

9.500 TL

 

YAT DETAYLARI

Evra Demir Gulet 30 metre uzunluğunda olup 2015 yılında inşa edilmiştir. Evra Demir gulet 6 double kabin ve 12 kişilik misafir kapasitesine sahiptir. Kaptan ve 4 mürettebat ile hizmet vermektedir. Tekne personelinin kendine ait kabinleri vardır. Tüm kabinlerde klima, wc ve duşa kabin bulunur. Konforlu, rahat ve modern yaşam alanlarıyla size güzel bir tatil imkanı sağlar.

Geniş olan ön güvertede rahatça güneşin ve denizin tadını çıkarabilmeniz için dizayn edilmiş minderler, arka güvertede ise büyük bir yemek ve oturma alanı bulunur. Teknemiz mutlak memnuniyet odaklı çalışır. Mükemmel bir Türk mutfağına hakim olup açık ve kapalı yemek yeme ve dilenme alanlarına sahip olmaktadır.

Siz değerli misafirlerimize muhteşem servis hizmeti sunar. Her misafire özel güneşlenme minderleri ve sandalyeleri mevcuttur.
Mavi tur tatiliniz esnasında internet yaşamından kopmamak adına da teknemizde Türk suları sınırlarında geçerli olan wi-fi internet hizmetimiz mevcuttur. Lüksü ve huzuru bir arada yaşamak isteyen misafirlerimize Marmaris, Fethiye, Bodrum, Göcek gibi mavi tur yolculuğunda kendinizi güvende hissetmenizi sağlamaktadır.
Mirya Yachting ekibi olarak sizlerin harika bir mavi tur tatili yapmanızı sağlamak için buradayız. Covid-19 dan uzakta ailenizle veya arkadaşlarınızla keşfedilmemiş koylarda ekonomik tatil fırsatlarını kaçırmayın.

Erva Demir Gulet

 

GENEL ÖZELLİKLER

Kabin Sayısı: 6
Misafir Kapasitesi:12
Klima: Var
Mürettebat: Kaptan ve 4 mürettebat
Su Oyuncakları: Şnorkel, Maske, Palet, Basit Olta Takımları
Tip: Gulet
Gövde: Ahşap
Yapım Yılı: 2015
Yenileme yılı: ---
Bayrak: Türk
Liman: Bozburun